Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/isel.ro/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Software - ISEL - General Numeric

Software pentru frezare CNC si software CAD/CAM: excelenta in automatizare

Isel va ofera si software optimizat pentru comanda motoarelor si a axelor liniare si de rotatie. Softul nostru standard este ProNC. ProNC este un software pentru automatizare de proces. Piatra de temelie pentru orice solutie de automatizare este softul performant care permite implementarea rapida si convenabila a job-ului dat. ProNC este solutia ideala pentru frezare, gaurire, depunere, lipire, asamblare, alte operatii de handling (manipulare) si controlul calitatii.

PAL-PC, este un software pentru automatizari simple testat pe o perioada indelungata.

PAL-PC permite implementarea rapida si simpla a anumitor operatii de manipulare, gaurire, temporizari, masurari cu ajutorul controllerelor pentru motoare pas cu pas.

isel ofera diferite solutii CAD/CAM pentru generarea de date si sistemul nostru intern "ISY" care acopera 80% dintre toate aplicatiile. pentru acesta sunt disponibile module 2D si 3D. isy-CAM ofera o interfata de tip host care permite transferul de date cu alte sisteme si bineinteles alte sisteme CAM cu postprocesoare verificate.


PAL-PC

MiniMove


ProNC

Tip─ârireEmail