Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/isel.ro/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Axe liniare - ISEL - General Numeric

Unitati liniare & axe liniare de la isel: calitate demonstrata in industrie & constructia de masini

Axe liniare cu > surub cu bile > curele > motoare liniare

Eficienta prin elemente de actionare modulare cu intrebuintare indelungata
unitati liniare pregatite pentru asamblare, flexibile si fabricate la comanda

- prelucrare de inalta calitate
- timp de livrare scurt
- prelucrari individuale
- productivitate ridicata a masinilor
- sisteme capsulate

* peste 40 de ani de experienta
* peste 12.000 de masini instalate

Flexibilitate maxima prin prelucrari individule, economie de timp datorita solutiilor la cheie, sisteme liniare la comanda produse in totalitate de un singur producator, mai putina mizerie cu ajutorul axelor liniare inchise complet: axele liniare isel fascineaza prin multiplele avantaje. Diferitele componente fabricate de isel in Germania sunt supuse unui control de calitate foarte strict si sunt perfect compatibile intre ele. Indiferent daca sunt utilizate in automatizari, constructia de masini, industria auto, aviatie, medicina, industria electronica - axele liniare isel nu pot lipsi de niciunde se utilizeaza masini CNC.

Configuratii individuale pentru productie flexibila

Masinile dvs. dispun de sisteme de comanda numerica cu motoare adecvate? Prin prelucrarile individuale ale capetelor, axele liniare isel pot fi fabricate pentru a fi compatibile cu flansa motorului respectiv astfel incat sa poata fi montate motoarele clientilor. Sistemele existente pot fi utilizate in continuare astfel incat nu vor aparea alte costuri fata de costurile pentru achizitia axelor liniare.

Solutii la cheie pentru productie rapida

Aveti capcaitatile de productie limitate iar timpul este un factor cheie? tehnica liniara isel se livreaza pregatita pentru coenctare / montaj si poate fi integrata rapid, fara complicatii, in sisteme existente. Toate componentele provin de la acelasi producator iar la nevoie se pot livra foarte rapid. Se economiseste timp pretios iar productivitatea masinii creste intr-un mod evident.

Sisteme inchise pentru procese in camere sterile

Produceti semiconductoare sau alte produse asemanatoare in camere sterile? Toate axele liniare isel pot fi livrate si pregatite pentru montaj in camere sterile. Prin combinatia de componente sarace in particule cu un ulei adecvat pentru camera sterial se reduce semnificativ emisia de particule. Axele liniare sunt certificate si de catre institutul Fraunhofer.

unitati liniare isel: tehnica de automatizari robusta & cu frecare redusa

axele liniare isel se bazeaza pe tehnica liniara perfectionata de isel, pe experienta a zeci de ani si multiplelor cerinte specifice ale clientilor fiind imbunatatite permanent. Astfel, astazi putem oferi pentru orice aplicatie un sistem liniar adecvat iar la cererea clientilor putem concepe si solutii la tema. Raportul nostru calitate-pret este greu de egalat datorita faptului ca toate componentele sunt proiectate si prelucrate de noi.Axe liniare cu surub cu bile

 axa liniara cu surub cu bile ISEL LES 4
LES 4
axa liniara cu surub cu bile ISEL LES 5 
LES 5
 axa liniara cu surub cu bile ISEL LES 6
LES 6
Axe liniare cu curele dintate

axa liniara cu curele ISEL LEZ 1

LEZ 1
axa liniara cu curele ISEL LEZ 2
LEZ 2
axa liniara cu curele ISEL LEZ 3

LEZ 3
axa liniara cu curele ISEL LEZ 1G
LEZ 1G
axa liniara cu curele ISEL LEZ 9 
LEZ 9
 
Axe liniare cu motoare liniare

axe liniare cu motor liniar
axe liniare cu motor liniar ISEL

TipărireEmail