Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/isel.ro/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Mecanica - ISEL - General Numeric

Mecanica produsa de Isel: flexibila & foarte eficienta

Componentele mecanice produse de isel sunt utilizate de peste 40 de ani in multe domenii pentru solutii constructive solicitante si creative.

Toate componentele mecanice sunt produse in Germania si sunt asamblate exclusiv din piese fabricate in fabricile proprii astfel incat diferitele componente se potrivesc perfect pentru a se obtine rezultate maxime. Cu ajutorul constructiilor compozite aluminiu-otel, componentele mecanice produse de isel sunt semnificativ mai ieftine decat cele produse de concurenta iar prelucrarile avansate permit o flexibilitate foarte mare.

Indiferent daca discutam de profilele de aluminiu, ghidaje liniare, elemente de actionare cu suruburi cu bile, axe liniare si de rotatie, componentele mecanice isel nu sunt doar ieftine, pot fi insa si combinate si imbinate cu usurinta necesitand un timp de proiectare si montaj redus.

Isel ofera o mare varietate de componente pentru imprimante 3D, routere CNC, masini de debitare cu laser, jet de apa, plasma si oxigaz, masini de lipit masini de sudat, etc..

Tip─ârireEmail