Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/generaln/isel.ro/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Electronica - ISEL - General Numeric

Electronica ISEL: robusta si testata in industrie!

Componentele electronice produse de isel sunt utilizate in multe solutii de automatizari de zeci de ani crescand productivitatea masinilor si instalatiilor.
Indiferent daca se alege un motor pas cu pas, un servomotor sau un motor liniar veti gasi pentru toate aplicatiile un sistem de actionare adecvat si ieftin care sa corespunda cerintelor dvs. Comenzile numerice produse de noi sunt durabile, robuste si sunt verificate in industrie. Astfel se pot utiliza cu usurinta controllere pentru o axa sau mai multe axe si alte solutii CNC simplu si ieftin.

Toate componentele electronice sunt compatibile cu software-urile  isel ProNC, Remote si PAL-PC si astfel pot fi utilizate rapid si simplu. Aceasta permite o instalare rapida pentru ca instalatiile dvs.sa fie functionale in cel mai scurt timp posibil.

Pentru ca dezvoltam, proiectam si producem toate componentele in fabrica proprie putem raspunde la cerintele clientilor si sa realizam solutii speciale rapid si flexibil.

TipărireEmail